This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Apartament Black And White

Cu siguranță, dacă colaborarea dintre beneficiar și unul dintre consultanții noștri este una bună și rezultatul final al proiectului este unul eficient… la fel s-a întâmplat și în amenajarea acestui apartament. A fost o colaborare atât pe partea de design a mobilierului, cât și pe partea de amenajare interioară.

Viziunea Teodorei (designer Saramob) s-a intersectat perfect cu viziunea beneficiarului, a știut de la început în ce direcție să meargă cu această amenajare, alegând împreuna compartimentarea corpurilor de mobilier.

Înainte de a vă lăsa să urmariți rezultatul final al acestui proiect, am dori să vă prezentăm sumar materialele și accesoriile folosite pentru finalizarea acestuia.

Fiind un spațiu nu foarte mare, Teodora a ales să folosească fiecare colțisor, găsindu-i holului o bună întrebuințare și anume cea de depozitare. Astfel corpurile au fost mascate de ușile culisante cu oglindă.

Pentru mobilierul de bucătărie s-a folosit MDF vopsit mat de culoare alb, blatul de lucru fiind realizat din material compozit, Hi-macs, unul dintre materialele ce ne permit să realizăm detalii unice, fără a se observa îmbinările, oferind imaginea de monobloc.

Pentru ușile corpurilor s-au folosit balamale cu amortizare Blum, iar pentru deschidere s-a folosit sistemul Push to Open, sertarele având același sistem de deschidere, oferind în acest fel simplitate și eleganța mobilierului.

Pentru zona de living am ramas pe aceeași direcție a stilului modern, minimalist și am optat pentru corpuri simple, dar de efect, cu care am putut decora această zonă.

Mergem puțin mai departe și intrăm în dormitor! De la primele imagini se poate observa că acesta este unul cu totul deosebit. Patul de dormitor fiind realizat din PAL tapisat cu material textil, jocul de lumini de sub acesta fiind un detaliu ce conferă o intimitate aparte.

În baie, Teodora a ales să folosească MDF-ul vopsit pentru corpul de sub chiuvetă.

Mobilier

Saramob Design

Design

Teodora Nicolae

Photo Credits

Sarafoto