This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Baie in stil clasic

Stilurile cele mai des întâlnite în locuințele românilor sunt cele clasic și modern. Dorim să vă prezentăm azi, un proiect mai mic, dar foarte drag nouă, în stil clasic. Este vorba de amenajarea zonelor de baie din cadrul unei reședințe.

În general o amenajare în stil clasic este mai costisitoare fiind un stil bogat în detalii și realizat din

materiale prețioase.

Cu siguranță cel mai indicat material pentru realizarea mobilierului clasic este lemnul, noblețea și eleganța acestuia fiind greu de egalat, dar nu și imposibil.

Aici putem vorbi despre MDF care poate fi înlocuitorul lemnului, datorită posibilitaților de prelucrare cu ajutorul utilajelor ultramoderne până în punctul în care diferența dintre aceste doua materiale este insesizabilă, iar costurile mobilierului scăzând generos.

Dacă vorbim puțin și de nuanțe putem spune că se foloses atât cele închise precum maro sau maro-roșcat specifice lemnului pentru a oferi un aspect mai sobru, cât și cele foarte deschise cum ar fi alb-unt, crem sau bej oferind un aspect relaxant și totodată elegant.

Ce stil este în topul preferințelor voastre? Asteptăm răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mobilier

Saramob Design

Design

Codruța Sulugiuc

Photo Credits

Andreea Iancu