This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM
Image11

Servicii Oferite

Cele mai innovative idei trec de la stadiul de provocări și devin proiecte

a

Consultanță

Toate colaborările noastre încep cu o serie de discuții preliminare, prin care ne dorim să-ți întelegem exact ideile și dorințele. Scopul experților Saramob este să găsească modalitatea optimă de a pune în practică viziunea ta, îmbinând estetica cu funcționalitatea.

Elaborarea proiectului

După ce am înțeles exact ce îți dorești de la noi, este timpul să trecem la treabă. Astfel, în cel mai scurt timp vei fi invitat din nou la sediul nostru, unde ți se va prezenta proiectul în variantă 3D. În caz că ai nelămuriri sau ți-au venit și alte idei de data trecută, acum e momentul să ne spui!

Măsurători

De data aceasta e rândul nostru să venim la tine. Pentru a ne asigura că fiecare milimetru din schiță corespunde cu realitatea, echipa de proiect va executa o serie de măsurători la fața locului.

Producție

Dacă am ajuns în acest punct înseamnă că proiectul tău arată deja perfect in teorie, deci e timpul să trecem la practică. Proiectul va fi preluat de specialiștii din departamentul tehnic, unde va fi descompus și trimis către fluxul de fabricație.

Montaj

Ai intrat pe usa noastră cu o idee, iar acum urmează ca noi să intram pe ușa ta cu produsul finit. În această etapă, echipa noastră se va asigura că piesele de mobilier se îmbină perfect în spațiul ales de tine.

Curățenie

Fie că e vorba de îmbinări la 45 de grade sau de praful care rămâne în urma mașinii de înfiletat, noi știm că detaliile fac diferența. După un proiect finalizat cu success, ultimul lucru pe care ni-l dorim e ca tu să îți bați capul cu saci întregi de reziduri. Echipa Saramob va lăsa încăperea curată pentru ca tu să te poți bucura de mobilierul mult dorit.